Μάρα Δαρμουσλή: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της

Η ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή που στο παρελθόν έκανε διεθνή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον σεφ από την Κρήτη Βασίλη Τσατσάκη.

Σύμφωνα με την Espresso, ο γάμος τους θα γίνει στα τέλη του φετινού καλοκαιριού ίσως και στις αρχές του φθινοπώρου σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όσο για την τοποθεσία τέλεσης του μυστηρίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα εντός Αττικής.

“Λένε πως ο γάμος είναι λαχείο, εμένα δεν μου κλήρωσε. Ήμασταν μήνες μαζί με τον πατέρα του Άγγελου πριν γεννήσω. Έχω σίγουρο ότι θα ξαναπαντρευτώ. Είμαι κοντά στο να το ξανακάνω. Το νιώθω έρχεται… Όλα έρχονται. Έχουμε τον σύντροφο θα έρθει και ο γάμος”, είχε πει η Μάρα Δαρμουσλή σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή Μεσάνυχτα προσθέτοντας ότι:

“Τον γνωρίζετε τον νέο μου δεσμό τόσο όσο δεν έχουμε κάνει επίσημες δηλώσεις. Είχα πει πως αν κάνω δεύτερο παιδί θα ήθελα να είναι πριν τα 40. Βρίσκομαι ακόμα σε αυτό το περιθώριο, θα το βάλω μπρος και θα το προχωρήσω. Όχι ένα αλλά και δύο παιδιά. Δεν θέλω να αφήσω τον Άγγελο μόνο του”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ