Φώφη Γεννηματά: Ο 17χρονος γιος της θα εκφωνήσει τον επικήδειο

O θάνατος της Φώφης Γεννηματά έχει σκορπίσει θλίψη στο πανελλήνιο. Αύριο Τετάρτη στις 10.00 το πρωί η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών και θα ακολουθήσει η κηδεία στις 14.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επικήδειο θα εκφωνήσουν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης. Από την πλευρά της οικογένειας, επικήδειο θα εκφωνήσει ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος.

Τα τελευταία λόγια της Φώφης Γεννηματά

Τις τελευταίες ημέρες είχε επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, πέρασε πολύ δύσκολα το Σαββατοκύριακο, όμως δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να συνομιλεί με τους στενούς της συνεργάτες.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας, συντετριμμένος από την απώλεια, αποκάλυψε στον “Βηματοδότη” τι τους έλεγε μέχρι την τελευταία στιγμή η Φώφη Γεννηματά: «Αυτό που μας έλεγε ήταν «προσέξτε την ενότητα της παράταξης», «κρατηθείτε εκτός της κομματικής αντιπαράθεσης για την ηγεσία», «διαχειριστείτε την καθημερινότητα» και «κυρίως να προσέχετε να μην διασπαστεί η ενότητα»».

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια- οδηγίες της Φώφης Γεννηματά προς τους συνεργάτες της. Παρά την επιβάρυνση της υγείας της αυτό που την ένοιαζε ήταν η ενότητα της παράταξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ