Φλέσσα: «Θα κάνω αγωγή αν…» – Η οργισμένη αντίδραση για βίντεο στο isyriza με δηλώσεις της για τα Τέμπη

Εξώδικη διαμαρτυρία στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρόεδρό του Στέφανο Κασσελάκη απέστειλε πριν από λίγες ημέρες η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα, ζητώντας να αποσυρθεί από την πλατφόρμα isyriza «μονταρισμένο και κακόβουλα παραποιημένο» απόσπασμα συνέντευξής της σχετικά με τα Τέμπη.

Η Βίκυ Φλέσσα μιλώντας στον ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι θα κινηθεί νομικά αν δεν κατέβει από την πλατφόρμα το βίντεο με τις «παραποιημένες», όπως είπε, δηλώσεις της για την υπόθεση των Τεμπών.

«Δεν έχουν ανακαλέσει, δεν έχουν κατεβάσει αυτό το παράνομο βίντεο, που εργαλειοποιεί τον πόνο των ανθρώπων στα Τέμπη. Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία. Εάν αυτό το βίντεο δεν κατέβει, θα κάνω αγωγή και όπως έχω πει, τα χρήματα αυτά θα δοθούν για την ενίσχυση του νομικού αγώνα των συγγενών στα Τέμπη. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει ακόμη ανηρτημένο στο isyriza ένα βίντεο παραποιημένο, που με εμφανίζει να απαντάω κυνικά και να λέω “τι νόημα έχει που πέθαναν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία”» τόνισε η κυρία Φλέσσα.

Η ίδια σε άλλο σημείο είπε ότι «στην Ευρώπη πηγαίνουμε όλοι και όλες μαζί. Yπέστην τοξικότητα, εγώ έστειλα εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Κασσελάκη γιατί παραποίησαν με ασύλληπτο τρόπο απόσπασμα δηλώσεων… Υπήρχαν άνθρωποι στο περιβάλλον μου, που πίστεψαν ότι είπα εγώ κάτι τέτοιο. Πρόεδρος κόμματος το πίστεψε και με λοιδόρησε, αλλά ευτυχώς ανασκεύασε».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ