Φλαμπουράρης: Δεν ξέρουμε αν ο Βαρουφάκης θα μας εκπροσωπήσει στο Eurogroup

Ανοιχτό άφησε το ζήτημα της διαπραγματευτικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Eurogroup ο Αλέκος Φλαμπουράρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Δεν ξέρουμε αν ο Βαρουφάκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Eurogroup», είπε ο υπουργός Επικρατείας, συντονιστής του κυβερνητικού έργου, επισημαίνοντας ότι τον υπουργό Οικονομικών μπορεί να συνοδεύει ο κ. Δραγασάκης.

Παράλληλα, τόνισε ότι, εφόσον οι Ευρωπαίοι επιμείνουν στην υπογραφή όσων περιλαμβάνονται στο mail Χαρδούβελη, τον τελευταίο λόγο θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη συμφωνίας που θα αποτρέψει το δημοψήφισμα.

Ωστόσο, ο κ. Φλαμπουράρης διεμήνυσε ότι σε κάθε περίπτωση η λαϊκή ετυμηγορία θα επικυρώσει την πρόταση της κυβέρνησης, κάτι που θα πρέπει να αποδεχθούν οι εταίροι ενώ απαντώντας στο δίλημμα αναφορικά με την πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ ή την πληρωμή μισθών και συντάξεων σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία στις 9 Μαΐου, είπε κατηγορηματικά:

«Δεν υπάρχει δίλημμα. Πληρωμή μισθών και συντάξεων».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν προσανατολίζεται να φορολογήσει την ακίνητη περιουσία των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων, ούτε την πρώτη κατοικία και υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η καταβολή της 13ης σύνταξης ως το τέλος του 2015.

Διαβάστε επίσης:

Το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη για τις δημοσκοπήσεις

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ