Φίλης: Ό,τι έχω πει δεν το είπα εν θερμώ, το είπα με πόνο – Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Νίκο Φίλη, ο οποίος έχει ασκήσει σκληρή κριτική από την ημέρα της εκλογής του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Φίλης δεν ανακαλεί τα όσα έχει δηλώσει, σημειώνοντας πως ό,τι έχει πει, το έχει πει με πόνο. Ωστόσο,  κάλεσε τους ψηφοφόρους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν συσπειρωμένοι ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

«Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας. Τους οποίους καλώ να παραμείνουν συσπειρωμένοι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης του κόμματός μας. Διότι, όταν χάνουμε στον χώρο της Αριστεράς αυτό δεν ισοφαρίζεται από άλλους πολιτικούς χώρους. Η πρόθεσή μας είναι να μείνουμε ενωμένοι αλλά θα προκύψει αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και ως αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών», είπε ο Νίκος Φίλης.

«Το θέμα δεν είναι τι κουβεντιάζουμε σήμερα αλλά με την πράξη μας τι στέλνουμε ως μήνυμα στην κοινωνία και τον κόσμο της Αριστεράς», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα γίνει το συνέδριο το Νοέμβριο είπε «αυτή είναι η απόφαση του κόμματος. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει αναβολή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ