Φάμελλος στον Realfm 97,8: Δεν είναι η ισότητα και η δημοκρατία πεδίο για να λύνει εσωκομματικά προβλήματα ο κ. Μητσοτάκης

«Μιλάμε για ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, έχει αναγνωριστεί και από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, και μιλάμε για το στοιχείο της ισότητας και σε ότι αφορά το δικαίωμα στον γάμο αλλά και τα δικαιώματα του παιδιού. Και θέλει μεγάλη προσοχή, δεν είναι αντικείμενο που μπορεί να μπει στην κομματική αντιπαράθεση και συζήτηση γιατί αφορά τον πυρήνα των δημοκρατικών δικα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Πρέπει να μιλάμε με την απλή λογική και θα κάνω ένα σχόλιο για το πόσο παράλογο και υποκριτικό αυτό που πιθανά ανοίγει ως συζήτηση ο κ. Μητσοτάκης. Λέω πιθανά γιατί θα δούμε την αυριανή του τοποθέτηση. Εμείς έχουμε κάνει αυτή την πρόταση, που έχει βασικά στοιχεία λογικής. Η πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη ισορροπεί και διαχειρίζεται εσωτερικά θέματα εις βάρος των δικαιωμάτων και της ισότητας. Και αυτό είναι το πρόβλημα» πρόσθεσε.

«Η υιοθεσία προβλέπεται και για μόνους πολίτες και υπάρχει ισότητα δικαιωμάτων. Δεν μπορώ να κατανοήσω ποια είναι η διαφοροποίηση σχετικά με τη δυνατότητα της παρένθετης μητέρας» τόνισε.

«Θεωρώ αναχρονιστικό να βάλει περιορισμούς στην ισότητα για να ικανοποιήσει το εσωτερικό ακροατήριο ο κ. Μητσοτάκης, αυτό είναι αδυναμία και της κυβέρνησης» σχολίασε. «Δεν είναι η ισότητα και η δημοκρατία πεδίο για να λύνει εσωκομματικά προβλήματα ο κ. Μητσοτάκης» επανέλαβε ο κ. Φάμελλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ