Εύα Καϊλή: Στο «μικροσκόπιο» και οι επαφές της με τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ – Οι «ύμνοι» στην εταιρεία του

Στη «δίνη» του Qatar Gate βρίσκεται η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται στις φυλακές του Χάρεν. Ομάδα διαδικτυακών ακτιβιστών με το όνομα «Digital Courage» ζητεί να ελεγχθεί και το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια ύποπτη συνεργασία της έκπτωτης αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου με τεχνολογικές εταιρείες.

Qatar Gate: Ανακρίθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή – Παραμένει ελεύθερος

Σύμφωνα με το STAR, στις 16 Νοεμβρίου η Εύα Καϊλή είχε διοργανώσει εκδήλωση, στην οποία εξήρε τη συμβολή της εταιρείας τεχνολογίας «Thorn», του ηθοποιού Άστον Κούτσερ, στην αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας.

Συνάδελφοι, Ευρωβουλευτές της Καϊλή λένε τώρα ότι η πρώην αντιπρόεδρος πέρασε τη διαχωριστική γραμμή και καταχράστηκε το αξίωμά της, διαφημίζοντας αμφίβολες τεχνολογίες εντός του Ευρωκοινοβουλίου. Η ευρωβουλευτής «εξυμνεί» το έργο της εταιρείας του Χολιγουντιανού αστέρα.

Εύα Καϊλή: Η μαρτυρία ακτιβιστή που “καίει” τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι – «Μιλούσε σαν πολιτικός του Μαρόκου»

«Η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που επιλέγουμε. Και η εταιρεία Thorn κάνει μια καταπληκτική δουλειά στη μάχη κατά της παιδικής πορνογραφίας» είχε υποστηρίξει η Εύα Καϊλή, σημειώνοντας πως και η ίδια είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και φοβάται.

«Είναι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό βασιζόμαστε σε σένα, να σε έχουμε κοντά μας, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά βασιζόμαστε στην υποστήριξή σου», είχε προσθέσει. «Εάν γνωρίζατε ότι οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν και να αφαιρέσουν αυτό το περιεχόμενο ή ακόμη και να αποτρέψουν την κακοποίηση να συμβεί, αλλά ένας νόμος στεκόταν εμπόδιο από το να εξασφαλίσεις στο παιδί σου μια καλύτερη ζωή, θα ήσασταν εντάξει με αυτό;», είχε αναφέρει από την πλευρά του ο Άστον Κούτσερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ