Εύα Καϊλή: Νέες πληροφορίες για το περιεχόμενο της βαλίτσας του πατέρα της – Μπιμπερό, iPad και χρήματα

Νέες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της βαλίτσας που μετέφερε ο πατέρας της Εύας Καϊλή βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εύα Καϊλή: Ετοιμάζει την απολογία της – Τι θα κρίνει την κράτησή της

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa, εκτός από τα μετρητά που βρέθηκαν στη βαλίτσα, υπήρχαν και προσωπικά αντικείμενα.

«Στην τσάντα με τα μετρητά που είχε ο πατέρας της Εύας Καϊλή φέρεται να βρέθηκαν επίσης ένα μπιμπερό, γάλα και ένα iPad για την μόλις 2 ετών κόρη της που έχει αποκτήσει με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Η τσάντα πρέπει να ήταν έτοιμη ώρες πριν από τη σύλληψη της Ελληνίδας ευρωβουλευτού» αναφέρει χαρακτηριστικά το Ansa.

Χάνα Νόιμαν: Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής καίει την Εύα Καϊλή – «Ήταν έκπληξη πόσο θετική ήταν η ομιλία της για το Κατάρ»

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση των βελγικών αρχών μετά την σύλληψη της Εύας Καϊλή, του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζiόρτζι και του Αντόνιο Παντσέρι, «αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κατασχέθηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία: 600.000 ευρώ στο σπίτι ενός υπόπτου, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μια βαλίτσα στις Βρυξέλλες που βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και περίπου 150.000 ευρώ σε διαμέρισμα που ανήκει σε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Κατόπιν έγινε γνωστό ότι στη βαλίτσα του πατέρα Καϊλή βρέθηκε το ποσό των 750.000 ευρώ. Ο πατέρας της Εύας Καϊλή κρατήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς κρίθηκε ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση διαφθοράς και ότι ήταν απλά ο μεταφορέας.

Ο πατέρας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις καταθέσεις του ζευγαριού, κλήθηκε να απομακρύνει τα χρήματα όταν τα εντόπισε η Εύα Καϊλή στο σπίτι της όπου τα είχε μεταφέρει ο σύζυγός της και του ζήτησε να τα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ