Εύα Καϊλή: Δέχτηκε επίσκεψη από ψυχολόγο στη φυλακή

Στις φυλακές του Χάρεν, οι οποίες μοιάζουν με ένα μικρό χωριό, κρατείται η Εύα Καϊλή λόγω της εμπλοκής του ονόματός της στο Qatar Gate. Η Εύα Καϊλή δέχτηκε την Παρασκευή επίσκεψη από ψυχολόγο, κάτι που προβλέπεται από το σωφρονιστικό σύστημα του Βελγίου και από τον κανονισμό της φυλακής.

Εύα Καϊλή: Το «μοιραίο» λάθος και τα μηνύματα στο κινητό της

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο «σείεται» από τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Qatar Gate, δεν ζήτησε μόνη της την επίσκεψη του ψυχολόγου, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η συνεδρία πραγματοποιήθηκε παρουσία μεταφραστή.

Από το Qatar Gate στο Morocco Gate – Tα πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση διαφθοράς

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εύα Καϊλή μπορεί να δέχεται καθημερινά επισκεπτήριο από τον δικηγόρο της και συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, όπως και από ένα συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού.

Σημειώνεται ότι η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές έως την απολογία της ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, μετά τη μικρή αναβολή που πήρε λόγω της απεργίας στις Βρυξέλλες την περασμένη Τετάρτη. Οι δικαστές θα κρίνουν αν θα παραμείνει στη φυλακή ή θα αφεθεί ελεύθερη πιθανόν με κάποιους περιοριστικούς όρους.

Ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι στην πολύωρη κατάθεσή του προσπάθησε να απεμπλέξει την σύντροφό του από την υπόθεση διαφθοράς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν γνώριζε για τα χρήματα προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση της και να μείνει εκτός φυλακής για να φροντίζει τη μόλις 2 ετών κόρη τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ