Έρευνα του ΓΕΕΘΑ για τον υπαξιωματικό που άνοιξε πυρ στην Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών – Τι λένε στρατιωτικές πηγές στο enikos.gr

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr πως τα αίτια του επεισοδίου με τον υπαξιωματικό που άνοιξε πυρ και ταμπουρώθηκε στην Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο διερευνώνται αρμοδίως σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ασπρόπυργος: Υπαξιωματικός άνοιξε πυρ στην Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών
του Χρήστου Μαζανίτη

«Το συμβάν το οποίο έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες της Παρασκευής  21 Ιουλίου 2023 στη 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών είναι λήξαν. Στη μονάδα έχει επέλθει ηρεμία» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, στο σημείο έφτασε αμέσως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑΚωνσταντίνος Φλώρος, ενώ έγιναν διαπραγματεύσεις για να τον πείσουν να παραδοθεί. Η Β μοίρα Αλεξιπτωτιστών υπάγεται στην Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), που είναι στην άμεση αρμοδιότητα του ίδιου του κ. Φλώρου.
Για άγνωστη αιτία, ο υπαξιωματικός άνοιξε πυρ, προκαλώντας πανικό στην μονάδα. Ακούστηκαν ριπές στον αέρα και όλοι τρομοκρατήθηκαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε το τελευταίο διάστημα υποβόσκουσα διαμάχη μεταξύ του υπαξιωματικού και του διοικητή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ