Επιτροπή Θεσμών: Αντικαθίσταται ο Κώστας Τζαβάρας για τη συνεδρίαση της Δευτέρας

Αντικαθίσταται από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος έχει εκφράσει δημόσια την αντίρρησή του στην επίκληση του απορρήτου, με επιστολή που απέστειλε ζήτησε την αντικατάστασή του από την Επιτροπή και ως εκ τούτου δεν θα δώσει το παρών τη Δευτέρα. Όπως μετέδωσε το OPEN, πληροφορίες από το περιβάλλον του βουλευτή, αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε ζητήσει την αντικατάστασή του από τη συνεδρίαση της Επιτροπής που θα γίνει τη Δευτέρα, διότι όπως λένε δεν ήθελε να έρθει σε κόντρα με τη γραμμή της πλειοψηφίας για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το “γαλάζιο” στρατόπεδο, ο κ. Τζαβάρας ζήτησε αντικατάστασή του γιατί αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και το έχει ζητήσει επανειλημμένως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τη Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής και ο πρώην υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ