Επίτιμος διδάκτορας ο Πικραμμένος

Επίτιμος διδάκτορας ο Πικραμμένος

 

Επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) θα ανακηρυχθεί αύριο, Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012, στις 7:30 μ.μ., ο τέως υπηρεσιακός πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος.

 

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ στη Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

 

Κατά την έναρξη της τελετής, τον κ. Πικραμμένο θα προσφωνήσουν ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ, Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κωνσταντίνος Μενουδάκος.

 

Ο πρύτανης του ΔΠΘ, καθηγητής, Κωνσταντίνος Ρέμελης, θα επιδώσει έπαινο στον κ.Πικραμμένο, ενώ ο πρόεδρος του ΔΠΘ, κ.Χαραλαμπάκης θα τον αναγορεύσει επίτιμο διδάκτορα και θα ακολουθήσει η περιένδυση του τιμωμένου προσώπου.

 

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με ομιλία του κ.Πικραμμένου με θέμα «Η επιρροή της κρίσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας», όπου θα αναφερθεί σε προσωπικά βιώματα κατά την δικαστική του καριέρα στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, καθώς και σε σκέψεις του.  

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ