Επίθεση του Τζανακόπουλου στη ΝΔ – Τι είπε για την αξιολόγηση – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή το πόθεν έσχες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια λογοκρισίας που σχετίζεται με τις καταγγελίες για την απόκρυψη  του πόθεν έσχες της συζύγου του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κ. Μητσοτάκη» σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Με διαρκείς παρεμβάσεις στελεχών της, η ΝΔ ζητά να μην προβάλλονται δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η τακτική του εκβιασμού που ακολουθείται από τη ΝΔ και ενορχηστρώνεται από τον κ. Μητσοτάκη και την ηγετική του ομάδα δεν τιμά τον πολιτικό φιλελευθερισμό στον οποίο υποκριτικά ομνύει ο πρόεδρος της ΝΔ» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε:

«Ούτε βεβαίως προωθεί τον δημοκρατικό διάλογο και την χωρίς περιορισμούς ενημέρωση».

«Σε πείσμα αυτής της τακτικής η κυβέρνηση θα συνεχίσει να απαιτεί από τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει πειστικά σε συγκεκριμένα και σαφή ερωτήματα που αφορούν στο πόθεν έσχες της συζύγου του» είπε ο κ. Τζανακόπουλος.    

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται με μοναδικό γνώμονα την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Εκτίμησε ότι θα έχουμε θετική εξέλιξη, για να επισημάνει ότι σε αυτό συνηγορούν ο συσχετισμός που διαμορφώνεται στην ΕΕ και η διάθεση λήψης θετικών πρωτοβουλίων από όλα τα μέρη.

Κυρίως, συνηγορούν σε αυτό τα εξής δεδομένα, όπως ανέφερε: Το 2016 έχει κλείσει με θετικό ρυθμό ανάπτυξης αλλά και με υπεραπόδοση των εσόδων κατά τουλάχιστον 1%.

Ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε κλείνοντας  ότι «έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε ότι οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν σύντομα και ο στόχος για ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης θα επιτευχθεί».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης για τα μπλοκάκια: Πάρτε πίσω τώρα αυτή την καταστροφική ρύθμιση – ΒΙΝΤΕΟ

Σταϊκούρας στον Realfm 97,8: Τα αδύνατα δυνατά για να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ