Επίθεση στα ΜΜΕ από τον Πολάκη για τον ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ που έγινε αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Σαντορίνης – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στα ΜΜΕ για την τοποθέτησή συνεργάτη του, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και απόφοιτου ΤΕΙ, στη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σαντορίνης, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Τα σάπια ΜΜΕ μας επικρίνουν γιατί τοποθετήσαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, κάτοχο πτυχίου πολιτικού μηχανικού διοικητή, που έβαλε πλάτη από την πρώτη στιγμή για την ανέγερση και λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Να θυμίσουμε πως το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία ανέφερε ότι έμπιστος συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ αναβαθμίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σαντορίνης.

Ο κ. Πανοτόπουλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Δημοκρατία”, ο οποίος είναι μηχανολόγος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, θα έχει μισθό 3897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο κ. Πανοτόπουλος διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη, πριν ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, ο κ. Πανοτόπουλος τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο ως στενός συνεργάτης. Ο διορισμός του κ. Πανοτόπουλου αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου του 2018, με την ΚΥΑ που υπογράφουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ακριβώς, την επόμενη ημέρα δημοσιεύθηκε και το ΦΕΚ.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ