Συνεργάτης του Πολάκη από ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ έγινε αντιπρόεδρος σε νοσοκομείο- Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ο έμπιστος συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ αναβαθμίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σαντορίνης.

Ο κ. Πανοτόπουλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Δημοκρατία”, ο οποίος είναι μηχανολόγος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, θα έχει μισθό 3897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο κ. Πανοτόπουλος διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη, πριν ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, ο κ. Πανοτόπουλος τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο ως στενός συνεργάτης. Ο διορισμός του κ. Πανοτόπουλου αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου του 2018, με την ΚΥΑ που υπογράφουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ακριβώς, την επόμενη ημέρα δημοσιεύθηκε και το ΦΕΚ.

Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη

Ο κ. Πολάκης σχολίασε το δημοσίευμα της εφημερίδας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Ολα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ εχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου novartis και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε… Σημερινο δείγμα η εφημερίδα Δημοκρατια με ενα εμετικό δημοσιευμα για το μηχανολόγο μηχανικό Πανοτοπουλο Μπαμπη συνεργάτη μου για 1,5 χρόνο στο υπουργείο με ευθύνη για τα νοσοκομεια στο Αιγαίο και το ΕΚΑΒ ο οποιος σημερα ειναι εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ (ανώνυμη εταιρεία μονάδων υγείας) με αρμοδιότητα το νοσοκομείο Σαντορινης . (φωτο 1) Ολα εξηγούνται!!! Στις επόμενες φωτο φαίνονται καθαρά μερικά απο τα ποσά που εισέπραξε η εταιρεία και οι εφημερίδες που ανήκει και η δημοκρατία το έτος 2014 από το μαυσωλείο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ . Μην σπρώχνεστε παληκάρια !!! Εχει για όλους….Δεν μας ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η λαςπη σας !!!!”

Πηγή: Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ