Επίθεση Καμμένου στον Σαμαρά

Επίθεση Καμμένου στον Σαμαρά

Την εκτίμηση ότι αυτά που θα γίνουν στις εκλογές στη χώρα μας, θα είναι αντίστοιχα με αυτά που έγιναν στην Ιταλία, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Π. Καμμένος είπε ότι «ο νότος της Ευρώπης ξεσηκώνεται» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλα κόμματα, λέγοντας πως «από εκεί και πέρα θα δούμε τί συνεργασίες μπορούν να γίνουν».

Παράλληλα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό και υποστήριξε ότι «ο κ. Σαμαράς εξελέγη με άλλη λαϊκή εντολή και αυτή τη στιγμή άλλη υπηρετεί, λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό προεκλογικά και για το αγροτικό ζήτημα».

Ο κ. Καμμένος συνέχισε την πολεμική του στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Σαμαράς «είναι ο πρωθυπουργός εκείνος ο οποίος έχει πει ψέματα, μέσα στη Βουλή, στον ελληνικό λαό. Εγώ χθες του ανέγνωσα αυτά που έλεγε για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, δεν αντέχει, όμως, να ακούσει τα προεκλογικά μέτρα που έλεγε».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της ΠΓΔΜ και χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «πάει να πουλήσει το όνομα “βόρεια Μακεδονία” στα Σκόπια».

Τέλος εξέφρασε τη διαφωνία του με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και είπε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε αρκετές διαφορές, σε θέματα Μακεδονίας – Θράκης, σε ελληνοτουρκικά, σε θέματα φορολόγησης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ