Επιστολή διαμαρτυρίας της Φούντα για το επεισόδιο στην Επιτροπή

Επιστολή διαμαρτυρίας της Φούντα για το επεισόδιο στην Επιτροπή

Επιστολή διαμαρτυρίας «για την κατάσταση απαξίωσης που επικρατεί στις αίθουσες του Κοινοβουλίου» απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκη Φούντα, μετά την αποχώρησή της -όπως και της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή- από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ν. Φούντα, σε επιστολή της προς τον κ. Μεϊμαράκη εκφράζει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τη σφοδρή της δυσαρέσκεια για την κατάσταση απαξίωσης που επικρατεί στις αίθουσες του Κοινοβουλίου, που -όπως λέει- κατακλύζονται από αντεγκλήσεις βουλευτών, με απαράδεκτους όρους, χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές.

Αφού αναφέρει ότι αναγκάστηκε με μεγάλη της λύπη να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου «καθώς οι διαξιφισμοί ανάμεσα σε βουλευτές κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ευπρέπειας και κόσμιου διαλόγου» εκφράζει την πεποίθηση ότι «την ίδια άποψη έχουν πολλοί συνάδελφοι βουλευτές που αγανακτούν με τις διαμορφωθείσες συνθήκες, οι οποίες δεν τιμούν επ’ ουδενί τον κοινοβουλευτικό μας πολιτισμό και τη δημοκρατική μας κουλτούρα».

«Συχνά, αισθανόμαστε ότι πλέον υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων: Αυτοί που δημιουργούν εντάσεις προς χάριν δημοσιότητας και αυτοί που υπομένουν σιωπηλά» τονίζει η κ. Φούντα και, απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της Βουλής, αναφέρει: «Είμαι βέβαιη πως θα προβείτε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τηρηθεί ο κανονισμός της Βουλής και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις».

 

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα σε Πιπιλή και Μακρή

ΒΙΝΤΕΟ-Ο έντονος διάλογος της Πιπιλή με την Μακρή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ