Επικός διάλογος στη Βουλή: «Πείτε και την περιφέρεια παρακαλώ» – «Μην γκρινιάζεις πρωί-πρωί»

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια συζήτηση που αποτελεί και «πρόβα εκλογών» καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται να στηθούν κάλπες στη χώρα. Εξάλλου, οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν ήδη ξεκινήσει την προεκλογική τους εκστρατεία, γι’ αυτό σε κάθε ευκαιρία θέλουν να ακούγεται η περιφέρεια στην οποία κατεβαίνουν.

Πρόταση δυσπιστίας: Άναψαν τα αίματα στη Βουλή – Κακλαμάνης: «Δεν ντρεπόμαστε; Θα σας βγάλω έξω»

Το πρωί της Πέμπτης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης κάλεσε όσους ανεβαίνουν στο βήμα να είναι σύντομοι, γιατί, όπως είπε, θα υπάρξουν βουλευτές που δεν θα προλάβουν να μιλήσουν.

«Ελάτε κύριε Σπανάκη… Ο κύριος Βασίλειος Σπανάκης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ορίστε», ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης, ενώ ο συνάδελφός του ανέβαινε στο βήμα για να πραγματοποιήσει την ομιλία του.

«Και την περιφέρεια κύριε πρόεδρε» του επισήμανε ο κ. Σπανάκης.

«Νότιος Τομέας Αθηνών. Καλά το ξέρουν και οι πέτρες, μην γκρινιάζεις πρωί – πρωί» του απάντησε γελώντας ο κ. Κακλαμάνης. Λίγο αργότερα όταν ανέβηκε στο βήμα ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε την… επιβεβαίωση για την περιφέρεια.

«Ο κ. Ζαχαριάδης να έρθει στο βήμα, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ βορείου τομέα, καλά το λέω;» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ