Ένταση στη Βουλή για το «sugar daddies» – Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Ίσως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή κατά την έναρξη της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή αναφερόμενος στα περί «sugar daddies» που είπε χθες ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Απευθυνόμενος στον κ. Κουτσούμπα ο πρωθυπουργός αφού χαρακτήρισε απαράδεκτη και σεξιστική τη δήλωσή του, είπε: «Υπέθεσα κύριε Γενικέ Γραμματέα ότι ζητήσατε νωρίτερα τον λόγο εκτάκτως για να ζητήσετε συγγνώμη για την απαράδεκτη σεξιστική τοποθέτησή σας η οποία αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εντός της αίθουσας. Και μην σπεύσετε να μας κατηγορήσετε για αντικομουνισμό».

«Οι φωνές σας δεν θα συγκαλύψουν την ένδεια των επιχειρημάτων σας», τόνισε  ακόμη και πρόσθεσε: «Ίσως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα γιατί αλλού συνέβαιναν αυτά είπε ο πρωθυπουργός , «αλλά ευτυχώς τα ζητήματα αυτά τα έλυσε η ιστορία. Δεν θα παραμένετε άλλο στο απυρόβλητο ως δύναμη εκσυγχρονισμού που είναι υπεράνω κριτικής και δεν έχετε το θάρρος να βγείτε και να πείτε συγγνώμη, έκανα λάθος».

Εν μέσω χειροκροτημάτων από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας και διαμαρτυριών από τα έδρανα του ΚΚΕ από βουλευτές οι οποίοι φώναζαν «ντροπή», ο Δημήτρης Κουτσούμπας προσπάθησε να διακόψει τον κ. Μητσοτάκη:

«Είναι τιμή μας να το λέτε εσείς αυτό εναντίον μας. Δεν τα βλέπετε αυτά που γίνονται με τις εταιρείες. Δεν τα είδατε αυτά που κατέθεσα. Ντροπή» είπε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ