Ένταση on air στον ΣΚΑΙ: Το ξέσπασμα του Στέφανου Τζουμάκα – «Δεν σας ακούω – Κάνετε λάθος»

Ένταση επικράτησε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ με τον Στέφανο Τζουμάκα να ξεσπά. Ο Στέφανος Τζουμάκας αναφέρθηκε στα «αφεντικά της χώρας» προσδιορίζοντάς τους. Όπως είπε είναι οι καναλάρχες, αυτοί που έχουν τις ομάδες και έχουν το πόπολο και τους οπαδούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο «θα το λέω γιατί ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα. Γιατί έχω πάει τρεις φορές Στρατοδικείο και δύο φορές φυλακή. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Αλλά την εξουσία στη χώρα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία».

Σε παρέμβαση του Άκη Παυλόπουλου, ο Στέφανος Τζουμάκας είπε ότι «ο λαός με έστελνε στην Βουλή και τα αφεντικά πετούσαν έξω όποιον δεν ήταν μαζί τους».

Όταν ο Δημήτρης Οικονόμου προσπάθησε να τον διακόψει για να του θέσει ερώτηση, ο κ. Τζουμάκας είπε «δεν σας ακούω. Τα αφεντικά όταν ήμουν στη Βουλή είχαν αγοράσει τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».

Όταν τον ρώτησαν «γιατί καθόταν τότε;» απάντησε ότι «τότε τα είπα και έφυγα». Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι και ο Στέφανος Τζουμάκας είπε: «πώς; Τι; Κάνετε λάθος. Ήμουν απέναντι και μετά έφυγα». Πρόσθεσε δε, ότι «έφυγα από το υπουργείο Μεταφορών με ξύλο στην κυβερνητική συνεδρίαση . Όρμησαν πάνω μου επειδή δεν υποστήριζα συμφέροντα και προϊόντα της Ανατολικής Γερμανίας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ