Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Ένταση δημιουργήθηκε ζωντανά στην εκπομπή «10 παντού» μεταξύ Κωνσταντίνου Κυρανάκη και Κατερίνας Παπακωστοπούλου, με αφορμή τη συζήτηση για τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών.
- Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επέμενε να ρωτά τη δημοσιογράφο για το αν ο μισθός της αυξήθηκε από το 2019 μέχρι σήμερα.
- Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, εκνευρισμένη, δήλωσε: «Εάν σας αρέσει να προσβάλλετε γυναίκα, δεν έχω κανένα πρόβλημα θα σας ανταπαντήσω», τονίζοντας ότι ο μισθός της είναι προσωπικό δεδομένο.
Ένταση δημιουργήθηκε ζωντανά στην εκπομπή «10 παντού», όταν υπήρξε προσωπική λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου.
Όλα έγιναν σήμερα Τετάρτη το πρωί όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του OPEN, διαφώνησε με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία ανέφερε ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα οικονομικά τους καθώς οι μισθοί τελειώνουν πριν ολοκληρωθεί ο μήνας.
Μετά το 18ο λεπτό της κουβέντας, ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση.
«Είστε πολύ νέος, δεν μπορεί να μην υπάρχουν φίλοι σας που να λένε ότι δεν βγαίνουν μέχρι τις 20 του μήνα. Έχει τύχει και σε εμάς να μην βγαίνουμε μέχρι τις 20 του μήνα. Δεν σας έχει τύχει και εσάς ποτέ;», ρώτησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.
«Σε εσάς έχει τύχει αυτό;», της απάντησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
«Σε εμένα έχει τύχει πολλές φορές. Ναι, γιατί εγώ τι νομίζετε ότι παίρνω υπέρογκους μισθούς;».
«Εσάς ο μισθός σας αυξήθηκε από το 2019 μέχρι σήμερα ή όχι;», ρώτησε ο Κωνσταντίνος Κυριανάκης.
«Ο μισθός είναι ίδιος από όταν ήμουν ρεπόρτερ στο Star. Αυτό θα αναλύσουμε; Εργάζομαι 31 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν με βοηθούσε ο σύζυγος, δεν θα έβγαινα με τα δικά μου λεφτά», απάντησε.
«Εσάς κυρία Παπακωστοπούλου ο μισθός σας αυξήθηκε ή μειώθηκε από το 2019 μέχρι σήμερα;», ρώτησε ξανά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
«Δεν έχει φοβερή μεταβολή στα 30 χρόνια ο μισθός μου», δήλωσε η δημοσιογράφος.
«Άλλο ρωτάω. Όχι, στα 31 χρόνια. Από το 2019 μέχρι σήμερα αυξήθηκε ή μειώθηκε;», επέμεινε εκείνος.
«Από τότε που ήμουν 19 χρονών μέχρι σήμερα που είμαι 50;», απάντησε η δημοσιογράφος.
«Γιατί με πάτε στο παρελθόν;», είπε τότε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Τότε τον λόγο πήρε ο Νίκος Σταβελάκης ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όμως η δημοσιογράφος επέμεινε:
«Ο κύριος Κυρανάκης την κάνει προσωπική τη συζήτηση και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εάν σας αρέσει να προσβάλλετε γυναίκα, δεν έχω κανένα πρόβλημα θα σας ανταπαντήσω», είπε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.
«Είμαι πολύ ευγενής. Στον δικό μου κύκλο, κάποιες φορές στις 20 του μήνα ξεμένουμε. Εμένα δεν μου αρέσουν οι προσβολές», πρόσθεσε.
«Ποια είναι η προσβολή;», ρώτησε ο βουλευτής κι η δημοσιογράφος απάντησε: «Εγώ δε θα δεχτώ προσβολή».
«Δεν θα συζητήσουμε δημόσια τον μισθό μου. Είναι προσωπικό δεδομένο, δεν σας αφορά. Δεν σας έκανα δύσκολη ερώτηση. Έκανα την ίδια ερώτηση στον κύριο Σκέρτσο και μου απάντησε με ευγένεια ότι και εκείνος έχει τύχει να ξεμείνει», είπε ακόμα η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.
«Κι εγώ με ευγένεια σας απαντάω», αποκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Κυριανάκης.
Τότε ο Νίκος Στραβελάκης παρενέβη ξανά για να λυθεί η όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε.
«Μπορώ να καταλάβω ποια είναι η προσβολή ακριβώς;», είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
«Δεν έχουν καταλάβει οι τηλεθεατές; Πρέπει να το αναλύσουμε στους τηλεθεατές; Δεν θα απολογηθώ για τον μισθό για τον οποίο δουλεύω στον κύριο Κυρανάκη. Ρωτήσατε τον μισθό μου. Περάστε από το λογιστήριο μετά να το μάθετε. Δεν είναι τόσο υψηλός όσο πιστεύετε. Δεν έχω αντίρρηση να τον δημοσιοποιοποιήσουμε, αν αφορά όμως τον κόσμο. Δεν τον αφορά», απάντησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.
