Έκοψε την πίτα το ΚΙΝΑΛ: Οι συζητήσεις στα πηγαδάκια, η ρακή του Κεγκέρογλου και οι… γκρίνιες

Το βασικό θέμα στην κοπή της πίτας του ΚΙΝΑΛ ήταν η προεδρική εκλογή και το όνομα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, το οποίο κανείς βέβαια δεν ξέρει, αλλά η σεναριολογία και τα κουτσομπολιά έχουν την πλάκα τους κι έχουν πάρει φωτιά. Ποια ήταν τα δύο που συζητήθηκαν στα “κιναλίτικα πηγαδάκια” στο Κάραβελ; Όπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” στα “ΝΕΑ”, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Νίκου Αλιβιζάτου.

Το δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν ο εκλογικός νόμος και από τα σχόλια φάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένας θετικός στο μπόνους των 50 εδρών στο 40% και η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά την Παρασκευή είχε θετική εσωτερική αποδοχή. Γενικώς το κλίμα στην πίτα ήταν καλό, με τη βοήθεια του μπουφέ με τα γλυκά και αλμυρά finger food, καθώς και του κρασιού και της ρακής που προμήθευσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου που ανέλαβε το κέτερινγκ των ποτών από την Κρήτη.

Γκρίνια υπήρχε για ένα μόνο θέμα: ο χώρος δεν είχε τραπέζια με καρέκλες και η εκδήλωση ήταν όλη στο όρθιο. Πολλοί μάλιστα, περίμεναν για να τελειώσουν τις ομιλίες τους η Φώφη Γεννηματά και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, να κοπεί η πίτα, να ψάξουν το φλουρί και να φύγουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ