Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Τσακαλώτος: Η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα έχει διεισδύσει έναντι στην ουσία της πολιτικής

Την τέταρτη θέση με 8,4 % κατέλαβε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις στην Κουμουνδούρου έξω από τα γραφεία του κόμματος σημείωσε: «Η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα έχουν διεισδύσει εκεί που δεν το περιμένει κανείς».

«Έδωσα μια μάχη με πολλούς συντρόφους και συντρόφισσες για τις ιδέες, για την ιστορία και για την προοπτική της Αριστεράς», είπε στην αρχή των δηλώσεων του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από την Κουμουνδούρου.

Kι έπειτα πρόσθεσε: «Κατά την άποψή μου μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε ουσιαστική αντιπολίτευση έναντι της καταστροφικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους βοήθησαν. Βάλαμε σημαντική παρακαταθήκη.

Παρ’όλα αυτά είμαι αναγκασμένος να πω ότι η μεταπολιτική, δηλαδή η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα έχουν διεισδύσει εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δηλαδή στην ουσία της πολιτικής. Είναι προφανές ότι θα υπάρχει στη συνέχεια η ίδια επιμονή για την Αριστερά και την ουσία της πολιτικής. Σας ευχαριστώ», είπε συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ