Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – Πάνω από 100.000 άτομα στις κάλπες

Κανονικά συμμετείχε στις σημερινές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας για την ανάδειξη του διαδόχου του στην ηγεσία του κόμματος.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Νίκος Παππάς: Θεωρώ αυτονόητο ότι θα δοθεί παράταση της ψηφοφορίας

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε με τζιν και αθλητικά παπούτσια στο 1ο Πειραματικό Λύκειο, επί της οδού Ηπίτου 15 στην Πλάκα για να ψηφίσει. Η εμφάνιση του προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς το τελευταίο διάστημα μετά την παραίτηση του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ απείχε από τις εσωκομματικές διεργασίες.

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Το δικό τους μαζικό παρών, μαζί και το δικό μου, ως ένας από τους χιλιάδες που προσέρχονται στην κάλπη, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Είναι απρόσμενη η προσέλευση αλλά αξίζει τον κόπο

Ήδη η προσέλευση του κόσμου για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη. Έως το μεσημέρι, 55.000 μέλη είχαν προσέλθει μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Εξ αυτών 11.000 – μεγάλο ποσοστό- είναι εκείνοι που θέλησαν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μέχρι τις 17:15 είχαν ψηφίσει πάνω από 100.000 άτομα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Υψηλός είναι και ο αριθμός των νέων μελών που εγγράφονται σήμερα, αφού όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται στο 20%.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη η συμμετοχή στις κάλπες – Πόσοι έχουν ψηφίσει έως τώρα

Νίκος Παππάς: Θεωρώ αυτονόητο ότι θα δοθεί παράταση της ψηφοφορίας

«Η συμμετοχή του δημοκρατικού κόσμου ξεπερνάει και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Ας κάνουμε όλοι τα πάντα, για την ισχυροποίηση της παράταξης», αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Παππάς. «Θεωρώ αυτονόητο ότι η ΚΕΦΕ θα δώσει παράταση της διαδικασίας, όπου παραστεί ανάγκη», τόνισε νωρίτερα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ