Εκλογές: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υποψήφιος με τη ΝΔ στην Ά Αθηνών

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Ά Αθηνών.

Με ανάρτησή του ο κ. Πιερρακάκης ανέφερε «Σε έναν πολυετή κύκλο πολλαπλών προκλήσεων, εργαστήκαμε σταθερά και με συνέπεια γιατί πιστεύαμε πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η χώρα βγήκε οριστικά από μια κρίση διαρκείας και αυτό είναι το πλέον πολύτιμο κεφάλαιο αυτής της τετραετίας που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Σε αυτόν τον καμβά, χτίζουμε και σχεδιάζουμε μια νέα τετραετία, στη διάρκεια της οποίας η οικονομία θα αναπτυχθεί περαιτέρω ώστε η κοινωνία να έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί περισσότερο, να μεταβεί σε μια νέα εποχή και να κατακτά διαρκώς καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς και για όλους τους πολίτες χωρίς αποκλεισμούς. Με αυτές τις σκέψεις θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχικά για την επιλογή που έκανε να μου αναθέσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης το 2019 και για την εμπιστοσύνη με την οποία συνεχίζει να περιβάλλει τους συνεργάτες μου και εμένα στην συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και της οικονομίας».

«Θα ήθελα σήμερα να τον ευχαριστήσω ειδικά για την τιμή να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 στην Α’ Αθηνών με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η Νέα Δημοκρατία ταυτίζεται με μεγάλες πολιτικές πρωτοβουλίες που σφραγίζουν τη διαδρομή της πατρίδας μας: από τη μετάβαση στην τρίτη Ελληνική Δημοκρατία και την είσοδο της χώρας μας στην ΕΟΚ, στην σημερινή πορεία διαρκούς προόδου και διαχείρισης συνεχών αναδυόμενων προκλήσεων με επιτυχία και αυτοπεποίθηση. Οι πολίτες επιθυμούν να δουν τη χώρα μας να συνεχίσει να προοδεύει και η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί με σταθερά και γοργά βήματα χωρίς παλινωδίες και δισταγμούς αλλά με προσήλωση στο αύριο της χώρας. Πιστεύουμε ότι η ψηφιακή πολιτική είναι μια κατεξοχήν κοινωνική πολιτική, και ως εκ τούτου επιλέξαμε μια νέα φιλοσοφία στον σχεδιασμό των υπηρεσιών του Ελληνικού Δημοσίου: αυτήν που βάζει τον πολίτη στο επίκεντρο» πρόσθεσε.

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη

Όπως έγινε γνωστό και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στην εκλογική περιφέρεια Μαγνησίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ