Εκλογές ΚΙΝΑΛ: “Καρφιά” Λοβέρδου για “ανομολόγητες σκοπιμότητες” και “επιδιώξεις”

“Καρφιά” από τον Ανδρέα Λοβέρδο, εν μέσω των διεργασιών στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κόμματος. Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής καλεί να μην αφήσουμε “έρμαιο ανομολόγητων σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων” την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Λοβέρδος: Να αποφύγουμε άγονες αναμετρήσεις

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε το Καλέντζι Αχαΐας, το χωριό των Παπανδρέου, απ’ όπου αναφερόμενος στην 40η επέτειο της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ το 1981, τόνισε: “Στις 5 Δεκεμβρίου σφραγίζουμε το εισιτήριο για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα”.

Συνεχίζοντας, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει πως “η ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης είναι μια εξαιρετικά σοβαρή πολιτική υπόθεση, για να την αφήσουμε έρμαιο ανομολόγητων σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων” και υπογραμμίζει ότι “η ανασύσταση του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς υπερβαίνει τις προσωπικές και ηγετικές φιλοδοξίες όλων μας. Η αξία και η χρησιμότητα της συνδέεται πρωτίστως με τη ζωτική ανάγκη προοδευτικού αναπροσανατολισμού της χώρας”, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Καταλήγοντας, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει: “Με πυξίδα αυτή την προτεραιότητα είμαστε υποχρεωμένοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αποφεύγοντας άγονες αναμετρήσεις”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.