Εκλογές 2023 – Βελόπουλος: Περάσαμε από φωτιά – Μείναμε όρθιοι

Τις ευχαριστίες του στους πολίτες που τίμησαν την Ελληνική Λύση με την ψήφο τους στις εκλογές απηύθυνε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Εκλογές 2023: Στη Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Οι Έλληνες υπέγραψαν μια μεγάλη νίκη σήμερα»

«Από τους 10 βουλευτές πήγαμε στους 16. Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που τίμησαν την Ελληνική Λύση, που εμπιστεύτηκαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από φωτιά. Περάσαμε από τυφώνα. Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Και συνέχισε: «Θα συνεχίσουμε να τιμούμε την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς δεν προδώσαμε κανέναν. Εμείς είμαστε το μοναδικό ελληνικό πατριωτικό κόμμα. Το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά. Ευχαριστούμε όλους για ακόμη μία φορά από τα βάθη της ψυχής μας».

Εκλογές 2023: Θρίαμβος της ΝΔ – Το αποτέλεσμα στο 58,6% της Επικράτειας

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε και στα ποσοστά που έδιναν στο κόμμα του οι δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές. «Και η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι αυτό εδώ. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων οι οποίες η μεν πρώτη μας έδινε πριν από τις εκλογές 2,7, η δεύτερη 2,7, η τρίτη 2,8, η τέταρτη 2,6, η πέμπτη 2,7. Αυτό τι αποδεικνύει; Περάσαμε από την φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι γιατί έτσι είναι οι Έλληνες. Ευχαριστώ και πάλι», υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ