Εκλογές 2023: Πού και πότε ψηφίζουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Άνοιξαν οι κάλπες στις 7 το πρωί και οι πρώτοι εκλογείς σπεύδουν να ψηφίσουν. Σε λίγες ώρες το εκλογικό δικαίωμά τους θα ασκήσουν και οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας  θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 7ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς. Το απόγευμα θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του στον 3ο όροφο της Πειραιώς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στις 09:30 στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, στο 27o & 30o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στις 09:45 στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Αρκαλοχωρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, στο 152ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας).

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στις 9.30, στην Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στις 11:30 π.μ. στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά της στις 10 π.μ. στο 111ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας, Κεδρηνού και Δήμου Τσέλιου στην περιοχή Γκύζη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ