Εκλογές 2023: Ποιοι εκλέγονται σε Αθήνα, Αττική και Πειραιά

Πρωτοκλασάτα ονόματα από όλα τα κόμματα εξασφαλίζουν την επανεκλογή τους στη Βουλή σε Αττική και Πειραιά μετά τις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου 2023.

Εκλογές 2023: Ποιοι εκλέγονται σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

Στην Α’ Αθηνών από τη ΝΔ εκλέγονται ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Θάνος Πλεύρης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Άγγελος Συρίγος και η Φωτεινή Πιπιλή.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Νίκος Βούτσης εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από το ΚΚΕ εκλέγεται η Λιάνα Κανέλλη και από το ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος.

Εκλογές 2023: Και τώρα διερευνητικές εντολές – Η διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα

Στην Β1 Βόρειου τομέα Αθηνών από τη ΝΔ εκλέγονται οι Κώστας Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Δημήτρης Καιρίδης, Ζωή Ράπτη, Θοδωρής Ρουσόπουλος Γιώργος Κουμουτσάκος και Άρια Αγάτσα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Αθηνά Λινού και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Από το ΚΚΕ οι Δημήτρης Κουτσούμπας και Αφροδίτη Κτενά και από το ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη

Εκλογές 2023: Οι επόμενες κινήσεις Μητσοτάκη και Τσίπρα μέχρι τις δεύτερες κάλπες

Στη Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών από τη ΝΔ εκλέγονται οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γιάννης Λοβέρδος και Μαρία Συρεγγέλα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή μπαίνουν οι Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου και Γιάννης Δραγασάκης.

Το ΚΚΕ εκλέγει τους Βιβή Δάγκα και Γιώργο Πέρρο, ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται η Νάντια Γιαννακοπούλου και από την Ελληνική Λύση η Μαρία Αθανασίου.

Στην Β3 Νότιου τομέα Αθηνών από τη ΝΔ εκλέγονται οι Νίκος Δένδιας, Τάκης Θεοδωρικάκος, Κώστας Κυρανάκης, Πέτρος Σπανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, Χάρης Θεοχάρης, Γιάννης Καλλιάνος, Άννα Καραμανλή, Τάσος Γαϊτάνης και Ιωάννα Γκελεστάθη.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Νίκος Παππάς, Ραλλία Χρηστίδου, Θεανώ Φωτίου και Γιάννης Μουζάλας.

Το ΚΚΕ εκλέγει την Σεμίνα Διγενή και τον Χρήστο Κατσώτη και από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής από τη ΝΔ εκλέγονται οι Σοφία Ζαχαράκη, Μάκης Βορίδης, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου, Βάσω Κόλλια, Κατερίνα Κατσανδρή.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Γιώργος Καραμέρος και Χρήστος Σπίρτζης, από το ΠΑΣΟΚ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, από το ΚΚΕ ο Χρήστος Γκιόκας και από την Ελληνική Λύση ο Στυλλιανός Φωτόπουλος.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής

Στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, η ΝΔ εκλέγει τους Γιώργο Κώτσηρα και Θανάση Μπούρα, ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα και το ΚΚΕ τον Χρήστο Τσοκάνη.

Στον Πειραιά

Από τη ΝΔ στην Α’ Πειραιώς εκλέγονται ο Κώστας Κατσαφάδος, η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Νίκος Βλαχάκος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας και από το ΚΚΕ ο Νίκος Αμπατιέλος.

Στην Β’ Πειραιώς η ΝΔ εκλέγει του Γιώργο Βρεττάκο, Μιχάλη Λιβανό και Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο ΣΥΡΙΖΑ τη Νίνα Κασιμάτη, το ΚΚΕ τη Διαμάντω Μανωλάκου, το ΠΑΣΟΚ το Δημήτρη Διαμαντίδη και η Ελληνική Λύση τη Σοφία Ασημακοπούλου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ