Εκλογές 2023: Ο Κώστας Καραμανλής στο πλευρό του Κώστα Αχ. Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών

Στην Πρώτη Σερρών βρέθηκαν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο ξάδελφός του και πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής και ο πατέρας του πρώην υπουργού, Αχιλλέας Καραμανλής, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η κοινή παρουσία τους στην Πρώτη Σερρών, γενέτειρα των Καραμανλήδων, μεταφράζεται ως μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας δύο ημέρες πριν από τις κάλπες, αλλά και μήνυμα στήριξης του πρώην πρωθυπουργού στον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος.

Σημειώνεται ότι τις Σέρρες έχει επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας ως έναν από τους τρεις νομούς, στους οποίους μπορεί να είναι υποψήφιος.

Σε δηλώσεις του, όπως αναφέρει το thesstoday, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής σημείωσε πως «σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στην Πρώτη Σερρών τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Να τον υποδεχθούμε στο χωριό του, στην κοιτίδα της παράταξης εδώ που γεννήθηκε ο Εθνάρχης. Είμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών, ο πρώην πρωθυπουργό είναι συστρατευμένος μαζί με τον νυν πρωθυπουργό και όλη την παράταξη σε αυτή τη μάχη, σε αυτή τη νίκη. Ήταν χθες στην Θεσσαλονίκη και πριν από ημέρες έκανε μια βαρυσήμαντη ομιλία για την Ημέρα Της Ευρώπης και σήμερα κλείνει αυτόν τον κύκλο στο “κάστρο” της Δημοκρατίας γιατί τα κάστρα δεν πέφτουν».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ