Εκλογές 2023: Ο Φαραντούρης «θύμισε» Βίτσα – «Ο κόσμος ψήφισε Μητσοτάκη γιατί είναι φοβισμένος και ανασφαλής μετά την πανδημία»

Ο Νίκος Φαραντούρης «έπαθε» Δημήτρη Βίτσα. Ο κ. Φαραντούρης, ο οποίος είναι μέλος της 20μελούς εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε με μια δήλωσή του για τον λόγο που οι πολίτες επέλεξαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου τα όσα είχε πει ο Δημήτρης Βίτσας.

Ο κ. Βίτσας είχε αναφέρει ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μετρήσαμε σωστά την επίδραση του εγκλεισμού λόγω COVID στην κοινωνία».

Ο κ. Νίκος Φαραντούρης από την πλευρά του υποστήριξε ότι ο κόσμος επέλεξε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη «επειδή είναι φοβισμένος και ανασφαλής μετά την πανδημία και την χρηματοοικονομική κρίση».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κεφαλονιάς, ο κ. Φαραντούρης είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο κόσμος ενδεχομένως να είναι αυτή την περίοδο, έπειτα από μια πανδημία και μια οικονομική κρίση, φοβισμένος και ανασφαλής και οποιοσδήποτε παρουσιάζεται μπροστά του με το κοστούμι της ασφάλειας να του καλλιεργεί την πεποίθηση ότι μπορεί πράγματι να βάλει πλάτη στα δύσκολα το οποίο όμως δεν είναι αλήθεια γιατί ο κόσμος θα καταλάβει σύντομα αν δεν το έχει καταλάβει, ότι η τσέπη του στενάζει» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φαραντούρης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κεφαλονιάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ