Εκλογές 2023 – Φερχάτ Οζγκιούρ: «Σεβόμαστε την Συνθήκη της Λωζάνης» – ΒΙΝΤΕΟ

«Η Ροδόπη είναι σε ασφαλή μονοπάτια» δήλωσε ο μειονοτικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Φερχάτ Οσγκιούρ, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι «σεβόμαστε τη Συνθήκη της Λωζάνης».

«Με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορούμε να αναδιοργανώσαμε τις δυνάμεις ώστε από αύριο να ξεκινήσουμε τον πολιτικό μας για να φέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί που του αρμόζει. Το κόμμα μας προέρχεται από τα σπλάχνα της κοινωνίας. Είναι ένα κόμμα που έχει καταφέρει πάρα πολλά σε συνάρτηση με τους κοινωνικούς αγώνες. Βάζοντας μπροστά το πρόγραμμά μας και παραμένοντας πιστοί στις αρχές και στις αξίες πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούμε να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα έτσι ώστε να βγει η κοινωνία κερδισμένη» ανέφερε αρχικά ο κ. Οζγκιούρ.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις κατηγορίες που του προσάπτει η ΝΔ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «το αποτέλεσμα της Ροδόπης φανερώνει την προοπτική που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή. Το κόμμα μας έχει δώσει σαφείς απαντήσεις κεντρικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν υποψήφιο ή έναν βουλευτή να βγαίνουν κεντρικές ανακοινώσεις. Έχει τοποθετηθεί ο πρόεδρός μας και τα υπόλοιπα στελέχη μας. Θα παρακαλούσα να παραμείνετε στην σημασία και την ουσία του αποψινού αποτελέσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε έναν μήνα παρά τις οποιεσδήποτε πιέσεις κατάφερε εδώ στην Ροδόπη να φέρει την πρωτιά. Οι χιλιάδες πολίτες που μας ψήφισαν και μας στήριξαν, παρέμειναν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή η κοινωνία είναι κοντά μας. Πιστεύω αυτό είναι το σημαντικό».

Αναφερόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος σε δηλώσεις του κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ο ίδιος σε όλα αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ο κ. Οζγκιούρ είπε: «Δεν άκουσα τις δηλώσεις του και πιστέψτε με δεν είναι μέσα στον πολιτικό διάλογο αυτήν την στιγμή τι λέει ο κύριος. Πρέπει να δει ο καθένας από τη δική του μεριά το πως ανταποκρίθηκε το κόμμα του και πως οι ίδιοι οι υποψήφιου, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η πολυπολιτισμική περιοχή είναι πολύ σημαντική και πιστεύω πάνω στις αρχές και τις αξίες του κόμματός μας και του προγράμματός μας. Η Ροδόπη είναι σε ασφαλή μονοπάτια»

«Βεβαίως και σεβόμαστε τη Συνθήκη της Λωζάνης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρόσθεσε: «ο Φερχάτ Οζγκιούρ έχει διατυπώσει πάρα πολλές φορές τις απόψεις του για ορισμένα θέματα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ