Εκλογές 2023 – Ευάγγελος Αντώναρος: «Μία ήττα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων – Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας»

Η Νέα Δημοκρατία σημείωσε μια συντριπτική νίκη στις Εθνικές Εκλογές και ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρθηκε στο τι έφταιξε για αυτή την εκλογική ήττα, ενώ παράλληλα μίλησε και για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ανέφερε σχετικά με την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω. Και δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω, διότι αυτό πρέπει να καθοριστεί να συναποφασιστεί, αφού πρέπει να συζητηθεί πρώτα, δηλαδή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τι είναι αυτό που οδήγησε στην πολύ βαριά εκλογική ήττα».

Όσον αφορά για το τι έφταιξε, απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς για να σας το πω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι αυτό το μέγεθος της ήττας, δεν το περίμενα. Δεν είμαι σε θέση να σας το πω. Εγώ δεν μετέχω στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και συνεπώς περιμένω να δω πως θα συγκληθούν, τι θα συζητήσουν και ποια θα είναι η στόχευση».

Για εάν μπαίνει σε εσωκομματική περιδίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως «δεν τίθεται κατά τη γνώμη μου θέμα ηγεσίας. Πρέπει να πάμε με συγκεκριμένο αφήγημα προς την κατεύθυνση της επίτευξης μιας προοδευτικής συνεργασίας».

Για εάν αυτή η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι θέμα αφηγήματος ή θέμα προσώπων, είπε: «Μια ήττα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Κι αυτό ακριβώς νομίζω ότι θα γίνει από αύριο το πρωί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση θα είναι σκληρή, διεξοδική και αποφασιστική».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ