Εκλογές 2023: Έτσι ξεκινούν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος «Νίκη» – ΒΙΝΤΕΟ

Μία από εκπλήξεις στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν το κόμμα «Νίκη», που έφτασε μία ανάσα από την είσοδό του στην Βουλή.

Εκλογές 2023: Ποιος είναι ο επικεφαλής του κόμματος «Νίκη» που παραλίγο να μπει στη Βουλή

Το κόμμα περιγράφεται ως «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Νατσιό. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2019, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου συγκέντρωσε ποσοστό 2,92% και 172.195 ψήφους.

Βίντεο του TikTok που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες παρουσιάζει πώς ξεκινούν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος «Νίκη».

Πίσω από το προεδρείο υπάρχει μία εικόνα της Παναγιάς με τον Ιησού, και προτού ξεκινήσουν οι ομιλίες, ο συντονιστής της εκδήλωσης ζητάει από όλους τους παρευρισκόμενους να σηκωθούν όρθιοι προκειμένου να διαβάσουν την προσευχή. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε μετά το Πάσχα και η προσευχή που διαβάστηκε ήταν το «Χριστός Ανέστη».

 

@spirosdelnorteΈτσι ξεκινάει μια προεκλογική σύναξις του κόμματος ΝΙΚΗ …..Με προσευχή και την Παναγιά♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano – ISAo

Σε διαφορετικό βίντεο, ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη», Δημήτρης Νατσιός, δηλώνει ότι είναι υπερήφανος που τον στηρίζουν οι άνθρωποι της εκκλησίας. «Τιμή μας και καμάρι μας να μας στηρίζουν Μοναστήρια, πνευματικοί άνθρωποι και ορθόδοξοι χριστιανοί» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Νάτσιος.

 

@spirosdelnorteΤιμή μας και καμάρι μας να μας στηρίζουν Μοναστήρια και Ορθόδοξοι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…..Πρόεδρος «ΝΙΚΗΣ» Δημήτρης Νάτσιος♬ Epic Inspiration – DM Production

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ