Εκλογές 2023: Debate Στυλιανίδη – Καλαματιανού στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υποψήφιος με τη ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός.

«Τα εθνικά θέματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα. Δεν πρέπει να μπαίνουν στην προεκλογική αντιπαράθεση. Δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για ψηφοθηρικά παιχνίδια στα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας» είπε αρχικά ο κ. Καλαματιανός.

«Το θέμα δεν το «ανεβάσαμε» εμείς. Ανέβηκε από την καταγγελία της υποψήφιας δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του, που κατήγγειλαν το τουρκικό προξενείο για παρέμβαση» σχολίασε ο κ. Στυλιανίδης και πρόσθεσε «πρέπει επιτόπου να αντιμετωπίζεται το θέμα».

Για το ναυάγιο στην Πύλο

«Υπάρχει ξεκάθαρο πλαίσιο για το πού και πώς μπορεί να παρέμβει το Λιμενικό. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να κηρύξουμε όλοι μαζί τον πόλεμο κατά των διεθνών δικτύων διακινητών. Αυτοί εκμεταλλεύονται τις ανθρώπινες ζωές» ανέφερε ο υποψήφιος με τη ΝΔ.

Ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «γιατί μπήκε στα ψηφοδέλτια ο κ. Κατραντζή αφού υπήρχε το σημείωμα πριν από τις τελευταίες εκλογές; Πιστεύουμε ότι είναι λάθος η αποπομπή του από ΝΔ. Δεν μπαίνουμε σε τέτοια παιχνίδια, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μας».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ