Εκλογές 2023: Debate Πλεύρη – Χαρίτση στον Realfm 97,8 για Κατρούγκαλο και ασφαλιστικές εισφορές

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, σε ένα debate ο υποψήφιος με τη ΝΔ και υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Είναι φανερή η ατζέντα» είπε ο Θάνος Πλεύρης σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κατρούγκαλου. «Ως ελεύθερος επαγγελματίας, δικηγόρος, βίωσα αυτές τις ασφαλιστικές εισφορές. Είναι φανερή ατζέντα, δεν είναι ο νόμος Κατρούγκαλου, είναι νόμος του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν όλοι οι βουλευτές του. Έβγαιναν τότε και έλεγαν για μεγαλογιατρούς και μεγαλοδικηγόρους. Μόλις η ΝΔ σε αυτό το σκέλος του νόμου Κατρούγκαλου και κατήργησε το 20% στις ασφαλιστικές εισφορές, ο ΣΥΡΙΖΑ το καταψήφισε και υπερασπιζόταν ότι είναι σωστές οι εισφορές» πρόσθεσε.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσέρχεται σε αυτή την εκλογική μάχη με κρυφές ή φανερές ατζέντες. Προσέρχεται με σαφές, κοστολογιμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα. Έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και καιρό. Καμία αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών δεν προβλέπεται στο πρόγραμμά μας για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι προσωπικές απόψεις δεν χωρούν στη συλλογική προσπάθεια να αλλάξουμε τα πράγματα στη χώρα μας» ανέφερε ο κ. Χαρίτσης.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ