Εκλογές 2023: Debate Λαζαρίδη – Αντώναρου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σε ένα debate ο υποψήφιος με τη ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος.

«Θα πρέπει τον καθορισμό των όρων σε debate να την κάνει η ΕΣΗΕΑ. Ήταν σαφής, ψύχραιμος και απαντούσε επί της ουσίας των θεμάτων ο κ. Μητσοτάκης. Περιέγραψε τις πολιτικές για κάθε θέμα και αναγνώρισε λάθη» ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Λαζαρίδης για την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. «Καταδείχθηκε στο χθεσινό debate ότι στο τραπέζι βρίσκεται μόνο μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας, αυτή της αυτοδύναμης ΝΔ» πρόσθεσε.

Ο κ. Αντώναρος ανέφερε πως «όταν ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος το 2009 καταφέραμε να κάνουμε debate των δύο. Δεν είναι κάτι νέο που ζητάμε εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ. Το πρότεινε και το MEGA και το αρνήθηκε ο Πρωθυπουργός». «Ο κόσμος έχει μεγάλη επιφύλαξη απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το πρόγραμμά μας είναι συγκεκριμένο και ελκυστικό» σημείωσε.

«Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα δεν είναι ούτε συγκεκριμένο ούτε ελκυστικό. Και θα φανεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου» ανταπάντησε ο κ. Λαζαρίδης. «Οι πολίτες θα συγκρίνουν τους δύο ηγέτες και τα προγράμματά τους» υπογράμμισε στη συνέχεια.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ