Εκλογές 2023: Άγριο επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο στο Ρίο – Ένταση και… μαλλιοτραβήγματα

Σκηνές απείρου κάλλους καταγράφηκαν σε εκλογικό κέντρο στο Ρίο Πατρών, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις εκλογές (21/5).

Εκλογές 2023: Το κόμμα είναι εδώ για να μείνει, λέει το ΜέΡΑ25

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr, λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες σημειώθηκε επεισόδιο διαρκείας, με αρχικούς πρωταγωνιστές μια μητέρα με το παιδί της και ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η κυρία εισήλθε στο εκλογικό κέντρο (Δημοτικό Σχολείο Ρίου) μαζί με την κόρη της και αφού η νεαρή πήρε στα χέρια της τα έντυπα για να ψηφίσει, σχεδόν μπήκαν μαζί πίσω από το παραβάν.

Εκλογές 2023: Μεγάλη νίκη της ΝΔ δίνει τo exit poll στο 100% – «Θρίλερ» με τρία κόμματα

Η μητέρα έγινε αντιληπτή από την εφορευτική επιτροπή και η μια γυναίκα-μέλος της Επιτροπής, της επεσήμανε ευγενικά πως δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον νόμο κάτι τέτοιο. Της είπε, ακόμα, ότι αν το επιθυμούσε, θα μπορούσαν να περάσουν έξω να μιλήσουν (μητέρα και κόρη) και ύστερα μόνη της η νεαρή να ψηφίσει.

Φαίνεται ότι η παρατήρηση δεν άρεσε στην μητέρα, η οποία εμφανίστηκε εκνευρισμένη. Η γυναίκα που ανήκε στην εφορευτική επιτροπή δήλωσε πως θα κάνει μήνυση στην μητέρα για παραβίαση του νόμου, ενώ τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται ακόμη πιο πολύ.

Εκλογές 2023: Το «έκτακτο δελτίο ειδήσεων» των Ράδιο Αρβύλα – ΒΙΝΤΕΟ

Στη συνέχεια και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών, ο καβγάς έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς εκτός από τις δύο γυναίκες ενεπλάκησαν κι άλλα άτομα. Για λίγη ώρα επικράτησε μεγάλη ένταση στο εκλογικό κέντρο, με υβριστικές κουβέντες, ενώ στο σημείο έσπευσε και αστυνομικός. Τουλάχιστον τρεις γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια, με την μια να φωνάζει ότι δέχθηκε επίθεση, ακόμη και χαστούκι.

Το επεισόδιο πήρε κι άλλη διάσταση, όταν ένας άγνωστος άνδρας ρώτησε με απειλητικό ύφος τι συνέβαινε, ενώ φάνηκε ότι δεν είχε καταλάβει τον λόγο που ξέσπασε το επεισόδιο. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί εκ νέου ένταση και να έρθουν σε σύγκρουση τουλάχιστον δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ήταν πιο μεγάλος σε ηλικία.

Το επεισόδιο έληξε λίγο αργότερα, όταν απομακρύνθηκαν οι εμπλεκόμενοι. Από το εκλογικό κέντρο αποχώρησαν και η μητέρα με το παιδί της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ