Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών

Τους δημοσιογράφους από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που θα υποβάλλουν ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς κατά τη διάρκεια του debate ενόψει των εκλογών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου, αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφαράκης

Όπως ανέφερε ο κ. Καφαράκης, τον ANT1 θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Παπαδάκης, τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Την Πέμπτη αναμένεται να συναντηθούν οι εν λόγω δημοσιογράφοι στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της τηλεμαχίας. Ενδεχομένως, να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των ερωτήσεων.

Οι θεματικές ενότητες θα είναι οι εξής: 1) Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση, 2) Εξωτερική πολιτική και Άμυνα, 3) Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια, 4) Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος και 5) Περιβάλλον και Ενέργεια. Θα υπάρχει και έκτος γύρος, στον οποίο οι πολιτικοί αρχηγοί θα μπορούν να προβούν στην καταληκτική τους τοποθέτηση, για όποιο θέμα εκείνοι επιθυμούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ