Έκκληση Άκη για την Βίκυ

Έκκληση Άκη για την Βίκυ

Την απαλλαγή της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη και την διακοπή της προσωρινής της κράτησης ζήτησε το πρωί στη συμπληρωματική του απολογία, ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος μάλιστα, τόνισε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη, ενώ χαρακτήρισε άδικη την προφυλάκιση της κ. Σταμάτη.

«Η δίωξη που υπέστη η γυναίκα μου και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού είναι θλιβερή, παράνομη και καταχρηστική», υποστήριξε ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

«Η Βίκη Σταμάτη είναι θύμα της υπόθεσης. Η φυλάκιση της που είναι προκαταβολή ποινής έχει τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινο επίπεδο. Κατέστρεψε μια οικογένεια και ο γιος μας εξορίστηκε στο Ζέλι», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Κατονόμασε τον Ζήγρα η Λαμπροπούλου

Κατά τη διαδικασία των συμπληρωματικών απολογιών, η πρώην λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου και συγκατηγορούμενη του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, επανέλαβε ότι κατέθεσε όλα όσα γνώριζε για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, ωστόσο πρόσθεσε ένα σημαντικό στοιχείο.

Είπε ότι δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να μιλήσει για γεγονότα τα οποία δεν είχαν πέσει στην αντίληψη της, κατονομάζοντας τον Νικόλαο Ζήγρα και την δικηγόρο Ταλίτα-Τσεκούρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ