Ευκλείδης Τσακαλώτος: Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με την σκιά του δημοψηφίσματος πάνω από τους συντρόφους

Κατά την έξοδο του από την συνεδρίαση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξήγησε ότι η συζήτηση δεν μπορεί να συνεχιστεί όσο βρίσκεται η σκιά του δημοψηφίσματος πάνω από τα 4 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έχει παραπέμψει προς διαγραφή στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα μετά από την ομιλία του προέδρου και των δύο γραμματέων η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και εγώ κάναμε μία διαδικαστική πρόταση να συζητηθεί πρώτα προ ημερησίας διάταξης το θέμα που έβαλε ο πρόεδρος χθες για το δημοψήφισμα. Είπαμε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει συζήτηση πάνω κάτω από σκιά ότι μπορεί να γίνει δημοψήφισμα δηλαδή να αναιρεθεί η ίδια η ΚΕ όποια απόφαση και να πάρει να πάει ο πρόεδρος στην βάση, η βάση σε πολλά εισαγωγικά», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να τους πείσουμε ότι αυτό είναι πολύ μεγάλο ζήτημα. Ότι πρέπει να συζητηθεί γιατί δεν μπορεί να γίνει συζήτηση κάτω από αυτούς τους όρους. Το προεδρείο με πλειοψηφία 4-3 δεν δέχθηκε καν να μπει η πρόταση μας στην ψηφοφορία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ