Δούκας: «Αβάσιμες οι κατηγορίες, να στηρίξει τις πρωτοβουλίες μας» – Η απάντηση στον Μητσοτάκη για τα κλειστά ακίνητα

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα κλειστά ακίνητα του Δήμου Αθηναίων έδωσε ο Χάρης Δούκας μετά την αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός στην Βουλή και την κόντρα που ξέσπασε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

«Οι άστεγοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, η κοινωνία των πολιτών. Αυτές είναι οι συλλογικότητες τις οποίες υπερασπίζομαι και λυπάμαι πραγματικά, για την ειρωνική αντιμετώπισή τους από τον πρωθυπουργό στη Βουλή» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Χάρης Δούκας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων συνεχίζει αναφέροντας ότι «όσον αφορά στα κλειστά ακίνητα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια που κάνω, τις σχετικές συζητήσεις που είχα με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κυρία Ζαχαράκη, αλλά και τη δημόσια τοποθέτησή μου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων. Αντί, λοιπόν, να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες τον καλώ να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών».

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη στην Βουλή είπε χαρακτηριστικά:

«Έχετε δίκιο κ. Ανδρουλάκη για τα κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Να το πείτε και στον δήμαρχο της Αθήνας, να διαθέσει κλειστά ακίνητα του δήμου σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες που κάνουν καταλήψεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ