Δημήτρης Πτωχός στον ΑΝΤ1: «Έχουμε ξεκάθαρο όραμα και στόχους για την Πελοπόννησο» – ΒΙΝΤΕΟ

Για τους στόχους του στην Πελοπόννησο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός που πρώτευσε με ποσοστό 42,61% στον πρώτο γύρο των εκλογών και θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον Πέτρο Τατούλη που έλαβε ποσοστό 31,86%,

«Ο πρωτογενής τομέας είναι από τους βασικούς άξονας για την αναπτυξιακή πολιτική της περιφέρειας Πελοποννήσου», υπογράμμισε απαντώντας στο ερώτημα για το πώς στοχεύει να ενισχύσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Πελοποννήσου. «Έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα με το νερό και γι’ αυτό θα δώσουμε προτεραιότητα στη διαχείριση των υδάτινων πόρων και σε νέα έργα. Επίσης θα δοθεί έμφαση σε νέα προγράμματα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, που θα βελτιστοποιήσουν και θα αυξήσουν την παραγωγικότητα τους», συμπλήρωσε.

«Το δημογραφικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρόβλημα της Περιφέρειας, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και θα το επιδιώξουμε με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και την ενίσχυση των υφισταμένων», τόνισε ο κ. Πτωχός.

Μιλώντας για το πρόβλημα των σκουπιδιών, ο κ. Πτωχός ανέφερε ότι «είναι ένα πρόβλημα που έχει ήδη δρομολογηθεί. Είμαστε στην τελευταία φάση της ολοκλήρωσης της ολοκληρωμένης διαχείρισης των σκουπιδιών».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε και στα προβλήματα που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή, τονίζοντας πως είναι απαραίτητος ο επανασχεδιασμός και ο εκσυγχρονισμός των αντιπλημμυρικών έργων.

Στη συνέχεια μίλησε για την απολιγνιτοποίηση που καθυστερεί στην Μεγαλόπολη, τονίζοντας ότι «δεν έχει προχωρήσει όπως στην Κοζάνη και πρέπει να το δούμε πάρα πολύ σοβαρά, καθώς η Μεγαλόπολη και οι γύρω δήμοι είναι περιοχές που χρειάζονται ανάπτυξη και νέα έργα προκειμένου να τους δοθεί ώθηση και ζωή».

Ο κ. Πτωχός κάλεσε τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν τον ίδιο και τον συνδυασμό τους στις εκλογές της Κυριακής, υπογραμμίζοντας ότι «έχουμε ξεκάθαρο όραμα και στόχους για την Πελοπόννησο και θέλουμε να την κάνουμε Περιφέρεια – πρότυπο σε όλα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ