Δημήτρης Μαρκόπουλος: Έλαβε απειλητικά μηνύματα με φωτογραφίες των παιδιών του κατά την διάρκεια εκπομπής 

Απειλητικά e-mail με φωτογραφίες των παιδιών του έλαβε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ενώ βρισκόταν στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue Sky, ο κ. Μαρκόπουλος κοίταξε το κινητό του και φάνηκε να ταράζεται. Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης κατάλαβε ότι κάτι έγινε και τον ρώτησε τι συνέβη.  «Δέχομαι κάποια mail. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου» απάντησε αναστατωμένος ο βουλευτής της ΝΔ.

«Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ “διασκεδάζω” στην εξεταστική, ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο… κρίμα. Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του twitter. Κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν ότι ήμουν σκληρός» πρόσθεσε.

«Εγώ όταν έκανα ένα λάθος. Έπειτα από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου» συνέχισε ο κ. Μαρκόπουλος. «Είναι ένα απειλητικό mail που έχω δεχτεί τώρα για τα παιδιά μου» συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, που ήταν επίσης καλεσμένοι στην εκπομπή, καταδίκασαν το περιστατικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ