Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: Ουδέποτε προέκυψε λήψη «μίζας» από αποζημιώσεις συνεργατών της

Η Εύα Καϊλή διαψεύδει μέσω δελτίου Τύπου του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου δημοσίευμα που αφορά αποζημιώσεις συνεργατών της.

Συγκεκριμένα κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, ότι έπειτα από έρευνες των αρμόδιων οργάνων ουδέποτε προέκυψε λήψη «μίζας» από αποζημιώσεις συνεργατών της.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Στο πλαίσιο της διοικητικής διαδικασίας, που προβλέπεται από το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , λαμβάνουν χώρα συχνοί έλεγχοι οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αφορούν υπερωρίες που καταβλήθηκαν σε βοηθούς, αποζημιώσεις για επαγγελματικά ταξίδια, κονδύλια τα οποία προεγκρίνει ο κάθε Ευρωβουλευτής.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να επισημανθεί ότι, σε αντίθεση με όσα ανακριβώς δημοσιεύονται για την Εύα Καϊλή , από τις ενδελεχείς έρευνες από τα αρμόδια θεσμικά όργανα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΛΗΨΗ «μίζας» από αποζημιώσεις σε συνεργάτες της. Τα ανωτέρω συνιστούν συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνήθης πρακτική είναι στο Ευρωκοινοβούλιο ,μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων , οι τυχόν διαπιστούμενες τυπικές διαφορές με τις προεγκρίσεις να διευθετούνται με τις αρμόδιες υπηρεσίες . Είναι προφανές ότι κάποιες δυνάμεις με ιταμά πολιτικά κίνητρα, βλέποντας ότι καταρρέουν οι κατηγορίες σε βάρος μου για την γνωστή υπόθεση , επιχειρούν να ποινικοποιήσουν διοικητικές πάγιες διαδικασίες του Ευρωκοινοβουλίου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ