Διαμαντοπούλου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της για τον ΟΟΣΑ

Την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ανακοίνωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Σε ανάρτησή της στο twitter, η Άννα Διαμαντοπούλου εξηγεί ότι πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες συναίνεσης στην επιλογή που θα γίνει. Παράλληλα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Πρωθυπουργό, αλλά και στα κράτη-μέλη που στήριξαν την υποψηφιότητά της.

“Αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου για γενική γραμματέας του ΟΟΣΑ σε μια προσπάθεια διευκολύνω τις διαδικασίες συναίνεσης στην επιλογή που θα γίνει. Είμαι ευγνώμων στον Πρωθυπουργό για την διαρκή εμπιστοσύνη και υποστήριξη. Είμαι επίσης ευγνώμων σε όλα τα κράτη-μέλη των οποίων η στήριξη κατέταξε την υποψηφιότητά μου στις τρεις κορυφαίες”.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η Άννα Διαμαντοπούλου σημειώνει μεταξύ άλλων πως “καταφέραμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση, έχοντας συμμετάσχει σε μια δύσκολη και συναρπαστική προεκλογική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπήκαμε στο γήπεδο της διεθνούς διπλωματίας, χωρις εμφανείς συμμάχους, πήραμε το χάλκινο μετάλλιο και ανοίξαμε πόρτες για το επόμενο χρυσό!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ