Διακομματική συνεννόηση για το θέμα των offshore ζητά το Ποτάμι

Κάλεσμα για συνεννόηση προκειμένου να υπάρξει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για το θέμα που προέκυψε σχετικά με τη διάταξη που αφορά σε offshore εταιρείες, απευθύνει η ΚΟ του Ποταμιού

“Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού καλεί τις κοινοβουλευτικές ομάδες όλων των δημοκρατικών κομμάτων σε συνεννόηση έτσι ώστε να υπάρξει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για όσες διατάξεις επιτρέπουν ή αφήνουν ανοιχτή τη δυνατότητα σε πολιτικούς να δραστηριοποιούνται σε offshore εταιρείες” τονίζει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

“Η κοινωνία απαιτεί από όλους μας καθαρές λύσεις και όχι ένα παιχνίδι διαρροών και τεχνικών ή νομικών συζητήσεων που συσκοτίζουν αντί να φωτίζουν τις σχέσεις της πολιτικής με το χρήμα. Οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι, οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων και όλοι όσοι ορίζονται σε πολιτικές θέσεις δεν μπορούν να έχουν αδιαφανείς επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός ή εκτός Ελλάδας. Ειδικά σε μια περίοδο κρίσης δεν είναι δυνατόν οι πολιτικοί κάθε βαθμίδας να διατηρούν εκτός Ελλάδας τους κύριους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ελπίζουμε ότι όλοι οι Βουλευτές θα συνηγορήσουν ώστε να δοθούν τις επόμενες μέρες οριστικές και ξεκάθαρες απαντήσεις” επισημαίνει. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ερώτηση για τις offshore καταθέτει η ΝΔ

Γεννηματά: Οι δήθεν υπερασπιστές των φτωχών στήνουν business με off shore;

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.