Δεσμεύονται ακίνητα της Γκουντρούν

Σε δέσμευση δύο ακινήτων της πρώην συζύγου του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου, η οποία απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους πριν από λίγες ημέρες προχώρησε ο ανακριτής της υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλής.

Έτσι με διάταξή του έθεσε σε καθεστώς δέσμευσης δύο ακίνητα που κατέχει η Γκούντρουν Μολντενάουερ, στην Αμάρυνθο Ευβοίας και στον Κόρφο Κορινθίας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της υπόθεσης, πρόκειται άμεσα να αποστείλουν στοιχεία της δικογραφίας στην Κύπρο, καθώς οι κυπριακές αρχές φέρονται να έχουν ζητήσει, μέσω δικαστικής συνδρομής, στοιχεία για τον Κύπριο πρώην Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και τον επιχειρηματία Αλ Ζαγιάντ Φουάντ (Αl Zayad Fouad), στους οποίους ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας στην απολογία του αποδίδει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακίνηση μαύρου χρήματος.

Μάλιστα, ο Αλ Ζαγιάντ Φουάντ έχει εντοπιστεί από λογαριασμούς που του ανήκουν και από τους οποίους εμφανίζονται να «φεύγουν» εκατομμύρια ευρώ, με αποδέκτες υπεράκτιες εταιρείες που – κατά την κατηγορία – ανήκουν στον προφυλακισμένο πρώην Υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ