Δένδιας: Τα προοδευτικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης…

Τους 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούν την κατάργηση του νόμου για τις κουκούλες, σχολιάζει ο Νίκος Δένδιας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνοντας λόγο για προοδευτικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί άφωνη κουκουλοφόρους και κάθε είδους αντιεξουσιαστές να δοκιμάζουν με βανδαλισμούς και εισβολές σε δημόσια κτίρια τα “προοδευτικά αντανακλαστικά”  της Κυβέρνησης, εικοσιοκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται να ζητήσουν με τροπολογία τους την κατάργηση του ν.3772/2009!

Του νόμου, δηλαδή, που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων επί της θητείας μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και προβλέπει, μεταξύ άλλων, επαύξηση των ποινών σε πέντε συγκεκριμένα εγκλήματα (διατάραξη της κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς), όταν αυτά τελούνται από άτομα που έχουν καλυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Αυτό είναι, άραγε, το πρόταγμα της κοινωνίας και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα πρόσφατα γεγονότα;».

 

Διαβάστε επίσης:

Κόντρες στην επιτροπή για τις φυλακές τύπου Γ’

Διαφωνία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ για τις φυλακές τύπου Γ’

Νικολούδης: Όλες οι συμβάσεις του δημοσίου είχαν μίζες από 2,5%-23% – ΒΙΝΤΕΟ

Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ