Δένδιας: Επόμενος νομπελίστας της οικονομίας ο κ. Τσίπρας εάν…

«Αν καταφέρει αυτή η κυβέρνηση, με αυτά τα υφεσιακά μέτρα, να δημιουργήσει ανάπτυξη, τότε ο κύριος Τσίπρας θα είναι ο επόμενος νομπελίστας» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Δένδιας, απαντώντας στο ερώτημα αν η αίσθησή του είναι ότι θα μπορέσει να πιάσει η κυβέρνηση τους αναπτυξιακούς στόχους που έχει θέσει η Ευρώπη για το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και για το 2017 ή τα μέτρα θα λειτουργήσουν υφεσιακά, είπε: «Το ότι είναι υφεσιακά τα μέτρα είναι πανθομολογούμενο, δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος να το αρνηθεί. Αν τώρα καταφέρει αυτή η κυβέρνηση με υφεσιακά μέτρα, μετά από έξι χρόνια σκληρής λιτότητας, γιατί εγώ δεν βγάζω και το παρελθόν έξω, να δημιουργήσει ανάπτυξη, τι να πω. Τότε ο κ. Τσίπρας θα είναι ο επόμενος νομπελίστας οικονομίας και θα είναι πολύ τιμητικό και για τη χώρα αυτό».

Στη διαπίστωση ότι από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι δεν βλέπει ανάπτυξη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε: «Όχι. Βλέπω δυστυχώς να σερνόμαστε. Το κρυμμένο δυναμικό της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας να μας κρατάει λίγο πάνω λίγο κάτω από τον αφρό, διότι αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή, και η κυβέρνηση να κάνει ότι μπορεί με τα νομοθετήματα και την πολιτική της για να μας βουλιάξει. Και σ’ αυτό υπάρχει και συνευθύνη των ευρωπαίων εταίρων μας που ανέχονται αυτή την πολιτική».

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Διαβάστε επίσης:

Ο Χρυσόγονος για τη συνταγματικότητα του “κόφτη”

Κυρίτσης: Έχουμε συμφωνήσει να στηρίξουμε τις πολιτικές αποφάσεις που είχαμε πάρει – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.